Kabeljauw op Saltimbocca wijze.
Duur: | 20 min. |
Wachten: | |
Moeilijkheidsgraad: | * |
Vega: | Nee |
Soort: | BBQ |
Personen: | 8 |
Hoeveelheid | Ingrediënt |
250 g | Kabeljauw |
200 ml | Parmaham 8 schijfjes |
8 blaadjes | Verse salie |
4 eetlepels | Roomkaas |
Peper | |
Prikkers |
Bereiding:
Snij de kabeljauw in 8 gelijke stukken.
Bestrooi met peper, geen zout (de ham is zout genoeg).
Leg een blaadje verse salie op de vis, verwijder eventueel de nerf.
Smeer de roomkaas op de parmaham.
Leg de vis op een plakje parmaham en wikkel de ham rond de vis. Zet de ham vast met een prikker,
Bak op de BBQ op een plaat aan elke kant 5 min. totdat de ham krokant is.
Smakelijk eten.