Knäckebröd Zweeds recept

crackersqq

Knäckebröd Zweeds recept.
Deeg:
125 gr Patentbloem
200 ml lauw water
50 ml olijfolie
Strooisel:
50 gr Pompoenpitten
50 gr Zonnebloempitten
25 gr lijnzaad
25 gr Kummel
Geraspte Parmezaanse kaas
Droge kruiden:
Zout, Peper, Provinciaalse kruiden, Chili, Knoflook, Rozemarijn (naar smaak).
Bereiding:
Bloem, water en olijfolie goed mengen tot een lopen deeg.
Deeg storten en dun uitsmeren op een bakplaat bedenkt met bakpapier.
Bestrooien met de pitten en kruiden, grof zeezout en geraspte Parmezaanse kaas.
Op 150-160 graden hetelucht 50 minuten bakken.
Na 25 minuten het bakblik draaien.
Het brood moet mooi bruin zijn en warm gesneden worden met een pizza snijder.
Joomla templates by a4joomla