Decloches Home Made (2).
Na het bezoek aan Mediteraneo was de kas weer leet, dus we moeten zelf weer aan de slag.
Deze keer bij Nathalie en Timo thuis. Zij hebben het menu samen gesteld en ook voorbereid.
Gezamelijk hebben we die avond gekookt, buieten in de tuin van Nathalie en Timo.
Het weer was goed en we hebben dan ook buiten gegeten. In doenrade hebben ze daar een geschikte plek voor.
Het was weer uitgebreid, een 8 gangen menu. Natuurlijk weer met lekkere wijnen erbij.
Was een heerlijke avond, reuze gezellig met een kleine forse bui, maar dat maakte niet uit, gezellig in het tuinhuis.
Menu
Welkom met Vixen, rode mousserende aperitief wijn
Zomerse gazpacho
"Casa Chardonnay"
Gegrilde rode biet op een bedje van veldsla garneert met geitenkaas,
basamico, walnoot en cranberry’s
"Riesling Spatlaese"
Gegrilde Victoriabaars met risotto en gegrilde groene asperge met spek
"Bourgonge Chardonay"
Visballetjes met zoete aardappel taart
"Sauvignon blanc"
Gegrilde biefstuk met gebakken nieuwe aardappeltjes met
Limburgs spek en gegrilde groentjes
"Shiraz-Cabernet Sauvignon"
Coupe ala Roberto met gegrilde ananas
"Vin Doux"
Koffie met kokoskoek en zoetig feest
"Limo Chello ala Nathalie"