Opmerking:
Door Corona was het 5 gangen diner verschoven naar een 5 gangen lunch (12:00 – 17:00).
Verzorging was goed, alleen de gangen werden snel achter elkaar geserveerd terwijl er voldoende tijd was. 15:30 werd het dessert geserveerd.
Bij navraag voor een kaasplak was het antwoord ‘dit is gezien de tijd niet meer mogelijk'.
Wijnen waren goed gecombineerd met de gerechten. Kwantiteit was ondermaats, geen verschil tussen een BOB arrangement en een gewoon arrangement.
De supplementen waren duur, maar stond vermeld op de menukaart. Kaviaar was lekker, wintertruffel was nauwelijks waarneembaar.
Menu PRESTIGE
Taggiasca olijf . Yoghurt . Pecan
Bluefin tonijn . Zee-egel crème . Koriander
Tomaat . Burrata . Basilicum
Krab - Langoustine
kerrie . snijboon . citrus . peer . kaviaar
Ganzenlever
eendenrillette . mango . gewürtztraminer . peperyoghurt
Heilbot
eekhoorntjesbrood . aardpeer . hazelnoot . wintertruffel
Hert
hazenpeper . ui . gerookte amandel . witlof . laurier
Chocolade
dulce de leche . rode biet . karnemelk . long peper