Kabeljauw op Saltimbocca wijze.

Duur: 20 min.
Wachten:  
Moeilijkheidsgraad:     *
Vega: Nee
Soort: BBQ
Personen: 8

Kabeljauw

 

 

 

 

Ingrediënten
Hoeveelheid Ingrediënt
250 g Kabeljauw
200 ml Parmaham 8 schijfjes
8 blaadjes Verse salie
4 eetlepels Roomkaas
Peper
Prikkers

 

 

 

 

 

  

 

Bereiding:

Snij de kabeljauw in 8 gelijke stukken.
Bestrooi met peper, geen zout (de ham is zout genoeg).
Leg een blaadje verse salie op de vis, verwijder eventueel de nerf.
Smeer de roomkaas op de parmaham.
Leg de vis op een plakje parmaham en wikkel de ham rond de vis. Zet de ham vast met een prikker,
Bak op de BBQ op een plaat aan elke kant 5 min. totdat de ham krokant is.

Smakelijk eten.

Joomla templates by a4joomla